• Torvet 5, 7400 Herning
  • Tlf: 97 12 70 03

Glæd dig til Lørdag 17 September. kl 11.

Bibbi & Snif kommer og underholder os denne middag.

Få købt din billet hurtigst muligt online. https://place2book.com/da/sw2/sales/event_list/EM8223

Six Days On The Road”, hedder en klassisk countrysang. Hvis den havde været skrevet til Bibbi & Snif, skulle titel og tal ændres. Til ”Sixteen Years On The Road”.

For så lang tid har et af Danmarks længstlevende countryband faktisk eksisteret. Bibbi & Snif er i dag et populært og topprofessionelt dementi af alle fordomme om, at ”country – det kan man da ikke få nogen til at lytte til i Danmark”.

For når Bibbi & Snif er på scenen, så er der masser af publikum. De nyder varmen, autenciteten og spilleglæden. Og efter syv plader er der masser, der synger med – ikke bare på countryklassikerne, men på det store bagkatalog af selvskrevne countrysange, som bandet efterhånden har fabrikeret og udgivet.

Bibbi & Snif er en fleksibel løsning på ethvert countrybehov

Som duo. Som trio med mesterguitaristen  og produceren Henrik Skriver. Som fuldt band med den rytmefaste og rutinerede trommeslager Kim Eland. Og som udvidet band med en fast kreds af stærke gæstemusikere på keyboards, pedal steel, dobro eller andet godt fra afdelingen for cowboyinstrumenter.

”Vi spiller, fordi vi ikke kan lade være. Det er så tilfældigvis country, der kommer ud. Men for os er det ikke så meget genren, der er afgørende. Det er glæden ved at spille – og ved at gøre folk glade,” siger Bibbi.

Der er ingen kommentarer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

servering i herning

Få tilbud og nyheder som den første

Vi sender gode tilbud og nyheder direkte til din indbakke

Du har nu tilmeldt dig vores nyhedsbrev!