• Torvet 5, 7400 Herning
  • Tlf: 97 12 70 03

Kom og oplev en fantastisk frokost fyldt med jazz, når Marco Polo Herning inviterer The Dixieland Swingers til at optræde lørdag den 13. maj.

 

The Dixieland Swingers er en gruppe af talentfulde musikere, der har specialiseret sig i Dixieland jazz, en genre der opstod i New Orleans i begyndelsen af det 20. århundrede. Deres spillevner og musikalske forståelse er en fryd for øret, og deres optræden er fyldt med energi og charme.

 

Arrangementet er en del af Marco Polo Hernings fortsatte bestræbelser på at tilbyde en bred vifte af musikalske oplevelser til Herning og omegn. Jazz er en genre, der appellerer til en bred vifte af musikelskere, og The Dixieland Swingers har formået at fange essensen af Dixieland jazz og bringe den til live.

 

Så hvis du er på udkig efter en frokost fyldt med god musik og god stemning, så er Marco Polo Hernings Jazz lørdag den 13. maj med The Dixieland Swingers et arrangement, du ikke må gå glip af.

 

Billetterne er i salg nu, så sørg for at sikre dig din plads i god tid. Vi glæder os til at se dig til en uforglemmelig frokost i selskab med nogle af de bedste jazzmusikere i landet.

1 Comment

  1. Morten Gammelgaard siger:

    Har i plads til 5 personer til Jazz på lørdag ?
    Og kan man vente med at komme til kl. 12.00 ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

servering i herning

Få tilbud og nyheder som den første

Vi sender gode tilbud og nyheder direkte til din indbakke

Du har nu tilmeldt dig vores nyhedsbrev!