• Torvet 5, 7400 Herning
  • Tlf: 97 12 70 03

Hvad gør 2024 til et ekstraordinært år? Jo, det er skudår, og hvad kunne være en bedre måde at fejre end med et brag af sjov og vin? Sæt kryds i kalenderen den 29. februar og vær med til Vin Bingo på Marco Polo Herning – det ultimative sted for vinelskere og bingoentusiaster!

  • Vin Bingo Extravaganza! Glem alt, hvad du troede, du vidste om bingo, for Vin Bingo tager det til nye højder. Med 3 plader og 5 spil kan du udfordre dine venner og se, hvem der er den rigtige bingo-mester!
  • Vin Præmier, der Smager af Sejr! Hvorfor nøjes med almindelige præmier, når du kan vinde lækre vine? Vi har sammensat en præmiepool, der får smagsløgene til at danse. Fra friske hvide til dybe røde – vinderpladen får æren af at tage hjem med de bedste flasker.
  • Atmosfæren på Marco Polo Herning Marco Polo Herning skaber den perfekte ramme for en aften fyldt med latter, spænding og naturligvis, god vin. Det er ikke bare en event; det er en oplevelse, der binder mennesker sammen gennem sjov og smagfuld underholdning.
  • Sådan deltager du: Tag dine venner med og køb dine billetter i god tid, da pladserne til denne unikke begivenhed er begrænsede. Spillet starter kl 19.30….   Bestil evt bord hvis i gerne vil nyde aftensmad før spillet,,

Kom og vær en del af årets sjoveste event – Vin Bingo på Marco Polo Herning. Lad os sammen skabe minder, der smager af sejr!

Køb billetter her på linket  https://www.marcopolo-herning.dk/events/

Der er ingen kommentarer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

servering i herning

Få tilbud og nyheder som den første

Vi sender gode tilbud og nyheder direkte til din indbakke

Du har nu tilmeldt dig vores nyhedsbrev!